Ciastka migdałowe ze skórką cytryny

Poczęstuj się bezglutenowym ciasteczkiem z mąką migdałową, skórką cytryny i cynamonem. Smak ucieszy każdego, a skład zadowoli nawet wymagającego dietetyka.

Składniki:
mąka migdałowa 27 %, daktyle, mąka owsiana bezglutenowa, mąka jaglana, olej kokosowy, erytrytol (substancja słodząca), siemię lnu złote, sól kłodawska, skórka z cytryny 1,2 %, cynamon 0,2 %,

Tabela wartości odżywczych na 100 g:
wartość energetyczna 1815 kJ / 473 kcal, tłuszcz 31 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,6 g), węglowodany 24,2 g (w tym cukry 14,7 g), Błonnik 9,1 g, białko 10,4 g, sól 0,29 g.

bez cukru w

bez dodatku cukru

bez glutenu

bez glutenu

bez mleka

bez laktozy

bez oleju

bez oleju palmowego

vege

wegański

IG strz

niski indeks glikemiczny